OM OSS

Drives av kjøkkensjef Luo & familie, med erfaring fra Shenzhen.

Beijing Cuisine Sandnes er et spisested og en restaurant i Sandnes sentrum hvor du kan nyte deilig mat og drikke i koselige omgivelser. Rettene vi serverer skal gi deg en autentisk matopplevelse med inspirasjon fra det kinesiske kjøkken fusjonert med vestlige smaker. Med kunnskapen og kjærligheten vi har for faget brenner vi for å skape fine og minnerike matopplevelser til alle som spiser hos oss. Vår inspirasjon kommer fra to provinser når det gjelder Kinesisk mat og gastronomi. Kanton og Szechuan.

Kanton
Nærmeste nabo til Kanton-provinsen er sør-kinahavet. Fersk sjømat og tilgangen til et rikt utvalg av importert mat har dannet grunnlaget for dette kjøkkenet. De populære matlaging-teknikkene som er brukt er wok og damp. Kanton er den største provinsen i kina og det mest kjente kinesiske kjøkkenet i vesten fra tiden da Hong Kong og Macau var vestlige kolonier. “Hoi sin” saus, søt-sur saus og østerssaus er fra det kantonesiske kjøkken.

Szechuan
Szechuan er kjent for sin kraftige smak, med chili, hvitløk og Szechuan-pepper som hovedingredienser. Szechuan-pepper har en unik smak: den er intenst duftene, sitrus-frisk og fører til en lammende følelse i munnen. Rettene med mye chili er inspirert av det Szechuanske kjøkken.